GuildProfil

Fiók

Fiók törlése

A törlés végleges, nem lehet visszavonni. Eltűnik a profilod, a kérdéseid, a válaszaid, a megosztásaid, a hozzászólásaid, a hirdetéseid, a csevegésben írt üzeneteid, a szavazataid, az igazolásaid és a feltöltött fájljaid.

Ami a törlés után megmarad:

A részletek: adatkezelési tájékoztató, 9. pont.

A törléshez előbb lépj be azzal a fiókkal, amit törölni szeretnél.

Belépés

Ha nem tudsz belépni, írj nekünk arról az e-mail-címről, amellyel regisztráltál: support@guild.hu, és kézzel töröljük a fiókodat.